Antistilla Förskola

Att balanserat använda kropp och knopp i aktivitet och vila är vår vision och utmaning.

Ställ ditt barn i kö till förskolan

Kom gärna och besök oss! Ring 08-570 320 70 så hittar vi en tid som passar dig/er.
Kö och placering till vår förskola hanteras av Värmdö kommun. Du använder dig av kommunens E-tjänst eller blankett. 
Rear view of father who leads a little boy hand in hand to kindergarten. Father and son with backpack walking in schoolyard.

Här hittar du information om förskolan

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon, mejl eller besöka oss på vår expedition. 
Du som redan har barn i vår verksamhet kan även logga in via Schoolsoft och ta del av veckobrev, månadsnytt och annan aktuell information. Lösenord får du av rektor.

KONTAKT TILL REKTOR
Liselotte Johanzon

Telefon: 08-57032070
Mobil: 073-9944275

Våra enheter

Ängen

På Ängen läggs grunden till ett livslångt lustfyllt lärande för förskolans yngsta barn i en trygg och inspirerande miljö.

Vallen

På Vallen fortsätter lärandet och vi ger barnen möjlighet till nya lekfulla utmaningar för både kropp och knopp!

Information om förskolan

Omsorg, utveckling & lärande

En utbildning för alla barn. Omsorgen skapar trygghet, välbefinnande, närhet och kommunikation och är grunden för allt lärande.

Bra att veta

Här hittar du kortfattad information om ägarförhållande, öppettider, introduktion, måltider, inflytande och klagomålshantering.

Styrdokument & Kvalitetsverktyg

För att säkerställa att vi erbjuder barnen vad de har rätt till enligt förskolans läroplan använder vi oss av styrdokument och kvalitetsverktyg.

Medarbetare

I förskolan arbetar barnskötare och förskollärare. Rektor leder verksamheten i nära samarbetet med förskolans pedagoger.

Vår historia

Redan 1987 började vår resa på Gnetabo och då med 17 barn. På den tiden var namnet föräldrakooperativet Toivo och verksamheten hade initierats av boende i närområdet.

Traditioner Antistilla

Traditioner

Traditioner bygger gemenskap och vikänsla. Något som både barn och vuxna ser fram emot och längtar till! En guldkant på vardagen!

Bild LJ red

Rektorn har ordet

Sol, bad, lek och glass i stora lass. Några har lärt sig att cykla och springa. Det är härligt att börja på förskolan igen, roligt att träffa alla kompisar och pedagoger som inte synts till på hela sommaren. Det finns nya kompisar som börjat och vi hälsar några nya pedagoger välkomna. På våra gårdar kan vi plocka bär och skörda grönsaker som såddes i våras. På Vallen har vi även fruktträd, så det kan nog bli en och annan fruktpaj också. Alla barn och vårdnadshavare hälsas varmt välkomna!

Liselotte Johanzon

Vår vision

En kropp och knopp i balans

Att balanserat använda kropp och knopp i aktivitet och vila är vår vision och utmaning. I en tid där vi i takt med teknikens utveckling blir allt mer stillasittande är det viktigt med en medvetenhet kring våra grundbehov av fysisk och mental stimulans för att må bra, utvecklas och lära.

Balanslek

Kontakta oss

Antistilla, Stiftelsen Lagnövallen
Toivovägen 8
134 32 Gustavsberg
08-570 320 70                      l.johanzon@antistilla.se,j.walden@antistilla.se

Om webbplatsen

Om cookies